+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Proflex Betonproducten neemt deel aan de Landbouwvakbeurs Groningen Outdoor 2021. Deze beurs vindt plaats op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 september 2021 van 13.00 tot 22.00 uur. De locatie is: Stadspark Drafbaan, Concourslaan 10, 9727 KD Groningen. Tijdens deze beurs laten wij u graag kennismaken met onze MeadowFloor en MeadowFloor Renovatie. De emissiebeperkende roostervloer voor nieuwbouw, die ook toepasbaar is op bestaande roosters. Deze emissiearme vloer heeft een emissiewaarde van 6,0 kg NH 3 per dierplaats per jaar en blinkt uit in mestdoorlaat, beloopbaarheid, dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort en onderhoudsgemak. De MeadowFloor is een betonrooster, dat wordt gecombineerd met rubber en composiet. Het verhoogde welzijn heeft daardoor ook een gunstig effect op de melkproductie en de levensduur van uw koeien. Inmiddels wordt de MeadowFloor door tienduizenden koeien belopen in binnen- en buitenland. Wij nodigen u graag uit om tijdens deze beurs een bezoek aan onze stand te brengen, zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze MeadowFloor.