+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Meadowfloor® CL

Emissiearm, gesloten vloer

Loopcomfort en stabiliteit

De Proflex Meadowfloor CL is een emissiearme, koevriendelijke gesloten vloer die uitblinkt in dierwelzijn, milieuvriendelijkheid en onderhoudsgemak. De vloer bestaat uit een ondervloer van beton waarop een rubberen loopvlak is gemonteerd.  Het geprofileerde rubber zorgt ervoor dat urine en mest snel worden gescheiden via de ingebouwde gleuven. Daarnaast verhoogt het gegroefde rubber het loopcomfort en de stabiliteit van de koeien aanzienlijk. De beton nokken zorgen voor de nodige natuurlijke slijtage aan de klauwen.

De MeadowFloorCL is bij uitstek geschikt voor putloos gebouwde stallen

De MeadowFloorCL dient gebruikt te worden met een vaste mestschuif en is de ideale vloer om de biogasinstallatie snel van verse mest te voorzien. Dat optimaliseert het microbiologisch proces van de mestvergisting. De MeadowFloorCL kan perfect gecombineerd worden met de MeadowFloor roosters. Denk hierbij aan de melkruimtes, wachtruimtes e.d. Het rubber van de Meadowfloor CL en Meadowfloor roosters is DLG gecertificeerd.

 

Voor alle actuele productinformatie verzoeken wij u contact op te nemen met de verkoper in uw regio.

Geschikt voor zowel putloze als onderkelderde rundveestallen

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande stallen

Eenvoudig en snel te plaatsen

Proflex verzorgt desgewenst de montage

Lagere bouwkosten i.c.m. putloos bouwen

Vlakke loopvloer bestaande uit rubber en beton

Een droge loopvloer door versnelde urineafvoer

Zeer veel grip door een uniek profiel

DLG gecertificeerd rubber

Vooropgesteld: Een koe is van nature niet gewend om op beton te lopen. Als rundveepedicure kom ik in de praktijk met regelmaat diverse betonvloeren tegen die te glad zijn waardoor zich klauw- en gewrichtsproblemen kunnen voordoen. Een koe moet voldoende grip hebben om zich veilig te voelen in de stal. Om dat te realiseren is de Meadowfloor een product waarmee koeien zich op een natuurlijke manier in de stal kunnen gedragen. De Meadowfloor draagt bij aan minder klauwproblemen. En daardoor een toename van het dierenwelzijn in de stal. Koeien zijn topsporters. Naast de best mogelijke vloer is een goede huisvesting, de juiste uitgebalanceerde voeding en optimale klauwverzorging een pré om de koe gezond en duurzaam haar melk te laten produceren.

Albert Hofstra

Rundveepedicure, Akmarijp