+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Kelderafdekplaten beloopbaar ruw

  • Voldoen aan de BRL2812
  • Betonkwaliteit: C45/55
  • Milieuklasse: XA1
  • Lengte: per cm te bestellen 

Voor alle actuele productinformatie verzoeken wij u contact op te nemen met de verkoper in uw regio.

Kelderafdekplaten Ruw  L (cm)
Kelderafdekplaat ruw 80/340

 

Over dit artikel

Beloopbare ruwe kelderafdekplaten van Proflex zijn speciaal ontwikkeld voor het afdekken van mestputten. Ze worden toegepast als vloer voor ligplaatsen, ligboxen en looppaden in stallen. Na het opstorten van de druklaag verkrijgt men een naadloze en luchtdichte vloer

De standaard werkende breedtes van de elementen zijn 86 cm of 120 cm De lengte van de elementen wordt tot op 1 cm nauwkeurig geproduceerd, met een maximale lengte van 340 cm.

Standaard worden Proflex ruwe kelderafdekplaten geleverd met open koppen, maar indien gewenst kunnen ze ook met dichte koppen geleverd worden. Op aanvraag worden de elementen tevens voorzien van vierkante of ronde sparingen.

Extra informatie

Aan deze informatie – waaronder productspecificaties – kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen, tekeningen en modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Getoonde (beton)producten zijn bij voortduring aan (technologische) veranderingen en ontwikkelingen onderhevig. Hoewel bij het opstellen van deze informatie de grootste zorgvuldigheid is betracht kan niet gegarandeerd worden dat de inhoud altijd juist en volledig is. Indien u meer wilt weten of hulp nodig heeft verzoeken wij u met ons contact op te nemen. Aangezien wet- en regelgeving (regelmatig) aan wijzigingen onderhevig is, kan deze informatie niet meer actueel zijn.