+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Opstort Aslast T-vloeren

  • Voldoen aan de BRL2812
  • Maximale aslast: 15 ton na opstorten
  • Betonkwaliteit: C45/55
  • Milieuklasse: XA3
  • Lengte: per cm te bestellen
  • Opstorten volgens druklagenschema
  • Opstort aslast T-platen langer dan 360 cm dienen voor het plaatsen, tijdens en tot tenminste 28 dagen na het afstorten in het midden te worden gestut

KOMO attest-met-productcertificaat nummer K 23864

 

Voor alle actuele productinformatie verzoeken wij u contact op te nemen met de verkoper in uw regio.

Opstort Aslast T-Vloeren L (cm)
Opstort T-plaat 80/750 80/750

 

Over dit artikel

De opstort Aslast T-vloeren van Proflex worden geleverd met een KOMO-certificaat en zijn speciaal ontwikkeld voor het afdekken van zwaar te belasten, onderkelderde vloeren. Het ontwerp is gebaseerd op een druklaag die wordt uitgevoerd in een goed verwerkbare betonkwaliteit C20/25. De elementen kunnen, na te zijn voorzien van een constructieve druklaag zoals aangegeven in het druklagenschema, in 2 richtingen worden bereden.

De lengte van Proflex Aslast T-vloeren wordt op 1cm nauwkeurig geproduceerd tot een maximale lengte van maar liefst 750 cm. 

Extra informatie

Aan deze informatie – waaronder productspecificaties – kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen, tekeningen en modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Getoonde (beton)producten zijn bij voortduring aan (technologische) veranderingen en ontwikkelingen onderhevig. Hoewel bij het opstellen van deze informatie de grootste zorgvuldigheid is betracht kan niet gegarandeerd worden dat de inhoud altijd juist en volledig is. Indien u meer wilt weten of hulp nodig heeft verzoeken wij u met ons contact op te nemen. Aangezien wet- en regelgeving (regelmatig) aan wijzigingen onderhevig is, kan deze informatie niet meer actueel zijn.