+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Bij boerencamping, groepsaccommodatie en melkveebedrijf familie De Jong (www.boarnshiem.nl)  in het Friese plaatsje Aldeboarn zijn de MeadowFloor-roosters inmiddels gelegd. De bouw van de nieuwe melkveestal is in volle gang. Over enkele weken worden de overige onderdelen van de MeadowFloor geleverd en gemonteerd door Proflex betonproducten.

Familie de Jong heeft bewust gekozen voor de MeadowFloor. De lage emissie uitstoot (5,2 bij beweiden, en 6,0 bij opstallen), een goede mestdoorlaat, en de perfecte beloopbaarheid van de MeadowFloor was voor familie de Jong de reden om voor deze vloer te kiezen.

MeadowFloor renovatie:

Ook voor de bestaande rundveestal gaat Proflex een gedeelte “oude” betonroosters bekleden met afsluitklepjes, rubber en composiet.

Op deze manier worden bestaande “oude” roosters gebruikt om een lagere emissie uitstoot, perfecte beloopbaarheid, en prima mestdoorlaat te creëren voor de koeien.

Proflex betonproducten is familie De Jong dankbaar voor het vertrouwen dat zij Proflex gegeven hebben.