+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Onlangs heeft Proflex bij Coöperatie KTC Zegveld aan de Oude Meije 18 te Zegveld de MeadowFloor-CL geleverd. In een ruim 40 jaar oude stal is op de bestaande dichte betonvloer de MeadowFloor-CL geïnstalleerd. De ondervloer was er erg slecht aan toe. Dit gaf ons de mogelijkheid om met verschillende hechtlagen te gaan werken, om uit te vinden welke hechtlaag het best werkt op een oude versleten vloer. In totaal hebben we hier 4 verschillende onderlagen verwerkt over een totale lengte van 47 meter. Door J.O.Z. uit Westwoud is een nieuwe schuif geleverd om de MeadowFloor-CL goed te reinigen. De komende maanden zullen wij in samenwerking met Coöperatie KTC Zegveld de vloer onder andere gaan beoordelen op beloopbaarheid en diergedrag.

Ook zullen enkele proeven uitgevoerd gaan worden met verschillende soorten diepstrooiselvulling. Dit zodat wij toekomstige klanten van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Wij zijn Coöperatie KTC Zegveld dan ook dankbaar voor hun medewerking en het vertrouwen wat ze uitgesproken hebben over de MeadowFloor-CL.