+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

In het Friese Tzum is onlangs de MeadowFloor van Proflex gemonteerd bij de familie Hannema te Tzum.

Deze emissiearme, koe vriendelijke roostervloer bestaat uit een betonrooster gecombineerd met rubber en composiet. Dit verbetert het loopcomfort, de stabiliteit en de reinheid van de koeien aanzienlijk. Doordat er door de MeadowFloor een snelle scheiding van mest en urine is, neemt de emissie van ammoniak sterk af. Dat heeft weer een gunstig effect op het milieu. Door het rubber geeft de MeadowFloor de koeien het aangename gevoel in een weide te lopen. De ingewerkte composietblokjes zorgen daarnaast voor voldoende natuurlijke slijtage aan de klauwen. Het verhoogd dierwelzijn heeft daarbij ook een gunstig effect op de melkproductie en de levensduur van uw koeien.

Wij wensen familie Hannema veel succes en danken hen voor hun vertrouwen in Proflex.