+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Reeds in december berichtten wij u via deze site, dat bij de familie Tamminga in Leeuwarden gestart was met de bouw van een bijzonder project. De stal met ruimte voor 270 melkkoeien heeft een oppervlakte van 110 meter lang en 85 meter breed en wordt deels traditioneel gebouwd. De loopvloer wordt hier uitgevoerd met de MeadowFloor CL van Proflex Betonproducten. Op dit moment wordt de MeadowFloor CL in de stal gemonteerd, zoals u op de foto’s kunt zien.

De MeadowFloor CL van Proflex blinkt uit in dierenwelzijn. Deze vloer is geschikt voor zowel putloze als onderkelderde rundveestallen. De vlakke loopvloer bestaat uit rubber en composiet. Deze vloer geeft de koeien veel grip door een uniek profiel en zorgt door het rubber voor een goed loopcomfort. De composietblokjes zorgen daarnaast voor de nodige natuurlijke slijtage aan de klauwen van de koe.

Wij danken familie Tamminga voor hun vertrouwen in Proflex en wensen hen veel succes met hun nieuwe stal.