+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Maatschap de Groot-Wesselingh uit Hazerswoude-Rijndijk heeft afgelopen jaar een nieuwe stal laten bouwen door bouwbedrijf IV-bouw uit Langbroek. Op 10 september is begonnen met de bouw van de stal voor 140 melkkoeien en op 31 januari is begonnen met het melken. Maatschap de Groot-Wesselingh heeft een bedrijf met 68 ha grond en ca 115 melkkoeien net aan de overkant van de N11 ter hoogte van Alphen aan de Rijn. De bestaande stal werd de afgelopen jaren zo overbezet dat er besloten werd om een nieuwe stal te gaan bouwen. De stal is getekend door Agramatic uit Ede, tevens is ook het hele vergunningstraject door Agramatic gedaan. De stal is voorzien van Lely melkrobots, Lely mestrobot met water, boxdekken met matrassen, geïsoleerd dak en de MeadowFloor als emissiearme vloer. Na goed rondkijken zijn zij er samen uitgekomen om deze vloer te nemen. Begin april kregen we een klein berichtje van de heer De Groot: ”De koeien zijn erg blij met de vloer, dus de boer ook.” Wat wil je nog meer?

Wij wensen familie De Groot-Wesselingh veel succes!