+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Op dinsdag 16 mei jl. is door ZLTO een Toer de Vloer georganiseerd. Ook Proflex Betonproducten heeft hier aan deelgenomen. De deelnemers waren op deze dag onder andere te gast op het melkveebedrijf Vermetten in Gilze, waar de MeadowFloor al sinds eind 2016 in gebruik is. Familie Vermetten heeft voor de MeadowFloor gekozen vanwege de combinatie van rubber en composiet, die ervoor zorgt, dat de vloer een perfecte beloopbaarheid biedt. Daarnaast biedt de MeadowFloor een goede mestdoorlaat en is de vloer emissiearm.

De MeadowFloor heeft ook een renovatieversie. Bestaande roosters kunnen dan blijven liggen en de MeadowFloor kan hier op gemonteerd worden.

Vanwege grote belangstelling, zal er eind juni wederom een Toer de Vloer door ZLTO worden georganiseerd. Natuurlijk is Proflex ook hier weer vertegenwoordigd. Meer informatie vindt u op de internetsite van ZLTO.