+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Onlangs heeft het montage team van Proflex Beton de nieuwe stal van familie Reijerink uit Groenlo emissie- arm gemaakt. Nadat in 2016 Wijnand Reijerink al hadĀ gekozen voor de MeadowFloor heeft vorig jaar zijn broer Erwin Reijerink ook gekozen voor onze MeadowFloor. Het doorslaggevende argument voor Erwin was de mestdoorlaat. Omdat Erwin in zijn nieuwe stal gekozen heeft voor diepstrooiselboxen is de mestdoorlaat van de loopvloer natuurlijk van groot belang. De MeadowFloor onderscheidt zich hierbij van alle andere vloeren met verreweg de grootste mestdoorlaat die er in de emissiearme vloeren tegenwoordig te krijgen is.

Daarnaast is beloopbaarheid en duurzaamheid ook heel erg belangrijk. Dat heeft Erwin goed kunnen bekijken bij zijn broer. Wij bedanken de familie Reijerink voor het vertrouwen en hopen dat ze nog lang veel plezier zullen hebben van hun nieuwe stal met de MeadowFloor.