+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Bij de familie Breunissen aan de Meerdinkweg 8 in Winterswijk Woold is bouwbedrijf Hoog Antink uit Winterswijk bezig met het bouwen van een nieuwe stal. De stal voor 120 melkkoeien wordt uitgerust met de Meadow Floor, diepstrooiselboxen en melkrobots. De familie Breunissen heeft goed de tijd genomen om een beslissing te nemen over de vloer in hun nieuwe stal en is daarbij uitgekomen op de MeadowFloor.

De mestdoorlaat, beloopbaarheid en duurzaamheid en natuurlijk een goed concurrerende prijs heeft uiteindelijk tot deze beslissing geleid. Bouwbedrijf Hoog Antink heeft al verschillende keren met de MeadowFloor gewerkt. Wij zijn er van overtuigd dat de familie Breunissen een prachtige stal gaat krijgen voor hun koeien waarin zij nog jaren met plezier zullen werken.

Wij zullen u met foto’s van het verdere verloop van de bouw op de hoogte houden.