+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Onze MeadowFloor is natuurlijk ook aanwezig op de Tarmstedter Ausstellung, die gehouden wordt in Tarmstedt. Dit is de grootste vakbeurs van Noord Duitsland. De beurs wordt gehouden van 12 tot en met 15 juli van 9 tot 18 uur.

Het team van Proflex heeft een jarenlange ervaring in de verkoop en ontwikkeling van emissiearme rundveevloeren. Hierbij is het inzicht ontstaan dat er met name op het gebied van mestdoorlaat nog enorme verbeteringen mogelijk waren. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de MeadowFloor. De Proflex MeadowFloor is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. De emissiefactor van de MeadowFloor bedraagt 6,0 kg NH3 per dierplaats per jaar.

U vindt onze Meadowfloor in de stand van Damey Stalltechnik, Gnarrenburg (Tarmstedterausstellungs, Wilstedter Stra├če 2, 27412 Tarmstedt)