+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Onze MeadowFloor is natuurlijk ook aanwezig op de Landtage Nord, die gehouden wordt in Wüsting in Duitsland. Deze beurs wordt gehouden van 23 tot en met 26 augustus van 9 tot 18 uur.Het team van Proflex heeft een jarenlange ervaring in de verkoop en ontwikkeling van emissiearme rundveevloeren. Hierbij is het inzicht ontstaan dat er met name op het gebied van mestdoorlaat nog enorme verbeteringen mogelijk waren. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de MeadowFloor. De Proflex MeadowFloor is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. De emissiefactor van de MeadowFloor bedraagt 6,0 kg NH3 per dierplaats per jaar.
U vindt onze Meadowfloor in de stand van Damey Stalltechnik, Gnarrenburg (Land-Tage GmbH
Auf der Striepe 9, 27798 Wüsting)