+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

De Mela-beurs vindt plaats van 12 tot en met 15 september aanstaande voor de 29ste keer plaats. Ook tijdens deze beurs wordt onze MeadowFloor vertegenwoordigd. Het team van Proflex heeft een jarenlange ervaring in de verkoop en ontwikkeling van emissiearme rundveevloeren. Hierbij is het inzicht ontstaan dat er met name op het gebied van mestdoorlaat nog enorme verbeteringen mogelijk waren. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de MeadowFloor. De Proflex MeadowFloor is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer die uitblinkt in dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort, onderhoudsgemak en mestdoorlaat. De emissiefactor van de MeadowFloor bedraagt 6,0 kg NH3 per dierplaats per jaar. U vindt de MeadowFloor in de stand van Damey Stalltechnik, Gnarrenburg (Mela, Messe- und Ausstellungszentrum Mühlengeez GmbH, Grabenstrasse 16, D_18273 Güstrow Duitsland).