+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com
Bij de familie Peek in Wilnis heeft Proflex onlangs de roosters van de nieuwgebouwde stal voorzien van de MeadowFloor. Op korte termijn zullen daar ook de roosters van de bestaande (voormalige jongvee) stal voorzien worden van de MeadowFloor. Familie Peek koos voornamelijk voor de MeadowFloor omdat ook de bestaande roosters emissiearm gemaakt kunnen worden met de MeadowFloor. Dit betekende een aanzienlijke besparing ten opzichte van andere systemen, waarbij alle roosters vervangen moeten worden. Ook was het heel belangrijk om een zo laag mogelijke emissiewaarde te hebben. Zodat er maximaal intern gesaldeerd kon worden. Op dit moment loopt alleen nog het jongvee op de MeadowFloor. Maar vanaf begin februari zullen de 4 melkrobots in deze stal in gebruik genomen worden en zal het jongvee naar de oude ligboxenstal verhuizen. Aan de voorkant van de nieuwe stal worden ook twee vergaderruimtes gemaakt met uitzicht op de nieuwe stal. Hier kan iedereen terecht voor een vergadering of bijeenkomst. Komend voorjaar kan iedereen tijdens de Open dag komen kijken naar de nieuwe stal van de familie Peek.

Wij wensen familie Peek veel succes met de nieuwe stal en de bedrijfsactiviteiten.