+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Proflex Betonproducten wordt op deze beurs vertegenwoordigd door haar partner, B. und M. Haus- und Agrotech AG. De beurs Tier & Technik vindt plaats van 20 tot en met 23 februari 2020 in St. Gallen (Genossenschaft Olma Messe, Spl├╝genstrasse 12, CH-9008 St. Gallen).
Tijdens deze beurs kunt u kennismaken met de MeadowFloor. De MeadowFloor is een emissie-arme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in mestdoorlaat, beloopbaarheid, dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort en onderhoudsgemak. De roostervloer bestaat uit een betonrooster, dat gecombineerd wordt met rubber en composiet. Dit verbetert het loopcomfort, de klauwgezondheid en de reinheid van de koeien aanzienlijk. Het verhoogde welzijn van de koeien heeft daardoor een gunstig effect op de melkproductie en de levensduur van uw koeien.
De emissiefactor van de MeadowFloor bedraagt 6,0 kg NH3 per dierplaats per jaar. Daarnaast wordt deze MeadowFloor ook volledig erkend om uw bestaande roosters emissiearm te maken. De MeadowFloor verlaagt de ammoniakuitstoot met meer dan 50%.
Wij verwelkomen u graag in de stand van B und M Haus- und Agrotech AG!