+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

DE RMV-beurs Gorinchem gaat NIET door vanwege de huidige coronasituatie.

 

MeadowFloor

De emissiebeperkende roostervloer voor nieuwbouw, die ook toepasbaar is op bestaande roosters. Deze emissiearme vloer heeft een emissiewaarde van 6,0 kg NH 3 per dierplaats per jaar en blinkt uit in mestdoorlaat, beloopbaarheid, dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort en onderhoudsgemak. De MeadowFloor is een betonrooster, dat wordt gecombineerd met rubber en composiet. Het verhoogde welzijn heeft daardoor ook een gunstig effect op de melkproductie en de levensduur van uw koeien. Inmiddels wordt de MeadowFloor door tienduizenden koeien belopen in binnen- en buitenland. Wij nodigen u graag uit om tijdens deze beurs een bezoek aan onze stand te brengen, zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze MeadowFloor.