+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com
Proflex Betonproducten neemt deel aan de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Deze beurs vindt plaats op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 november 2023 van 13.00 tot 22.00 uur. De locatie is: Evenementenhal in Gorinchem. U vindt ons in stand C115!
Tijdens deze beurs laten wij u graag kennismaken met onze MeadowFloor en MeadowFloor Renovatie. De emissiebeperkende roostervloer voor nieuwbouw, die ook toepasbaar is op bestaande roosters. Deze emissiearme vloer blinkt uit in mestdoorlaat, beloopbaarheid, dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort en onderhoudsgemak. De MeadowFloor is een betonrooster, dat wordt gecombineerd met rubber en composiet. Het verhoogde welzijn heeft daardoor ook een gunstig effect op de melkproductie en de levensduur van uw koeien. Inmiddels wordt de MeadowFloor door tienduizenden koeien belopen in binnen- en buitenland. Wij nodigen u graag uit om tijdens deze beurs een bezoek aan onze stand te brengen, zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze MeadowFloor.
Wij zien u graag op de RMV in Gorinchem. Tot dan!