+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Bij de familie Kraak in het Friese Hoornsterzwaag zijn de MeadowFloor-roosters inmiddels door de koeien in gebruik genomen. In hun stal heeft Proflex de gelegenheid gekregen om deze unieke emissiearme dierwelzijnsvloer te testen en te beoordelen. De keuze om de MeadowFloor in deze stal  te plaatsen is bewust genomen omdat hij is ingericht met diepstrooiselboxen met gedroogde mest als vulling.

Over de vloer gaat een vaste mestschuif. Voor Proflex was het bij deze praktijktest dan ook uiterst belangrijk om te beoordelen of de mestdoorlaat van de MeadowFloor de verhoopte efficiëntie zou opleveren. Hoewel de vaste schuif slechts om de 2 uur de vloer schuift, en er geen water wordt gebruikt zijn wij erg opgetogen met de eerste testgegevens en zijn wij de familie Kraak dankbaar voor hun gastvrijheid en het vertrouwen dat zij Proflex hebben gegeven.

Met de familie Kraak is afgesproken dat indien u hier de MeadowFloor wil gaan bekijken dit alleen op afspraak gebeurd.

Neemt u hiervoor contact op met Wieger Feenstra tel: 0616 71 93 30