+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Vof Banning-Krabbenborg uit Mariënvelde heeft onlangs ruim 400 m2 bestaande rundveeroosters voorzien van de MeadowFloor Renovatie uitvoering. Proflex beton heeft de volledige montage uitgevoerd in de bestaande stal. In 2014 heeft de familie Banning-Krabbenborg een behoorlijke uitbreiding gerealiseerd. Op dit moment worden er 180 melkkoeien gemolken door 3 melkrobots.

De uitbreiding was net als de vorige uitbreiding (2010) geschikt voor de maatlat duurzame veehouderij. In 2010 werd nog gekozen voor de W4 vloer. Echter omwille van de beloopbaarheid koos de familie Banning-Krabbenborg in 2014 voor traditionele beton roosters die dan binnen 2 jaar met een rubber vloer emissiearm gemaakt moest worden omwille van de Maatlat. Dit voorjaar kwamen zij in contact met Proflex en nadat ze in Groenlo een stal met de nieuwe MeadowFloor hadden bekeken, zijn zij tot aankoop van deze vloer over gegaan. Deze montage op de bestaande beton roosters was een behoorlijke operatie. Omdat de melkkoeien bij de familie Banning-Krabbenborg het gehele jaar binnen blijven, was een flexibele montageplanning van Proflex een vereiste. Dit zodat de koeien gewoon gemolken en gevoerd konden worden.