+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Bij de familie Vermetten uit Gilze is onlangs de nieuwe stal, die ruimte biedt, aan 125 melkkoeien in gebruik genomen. Alle 125 melkkoeien lopen inmiddels naar alle tevredenheid over de MeadowFloor. De 2 Lely A3 melkrobots melken dagelijks de koeien. De vloer wordt geschoven met een Lely mestrobot voorzien van water. De melkkoeien liggen op hoge boxen waarop een Kraiburg Wingflex boxbedekking is geïnstalleerd.

Voor de familie Vermetten stond koecomfort erg hoog in het vaandel, vandaar dat de keuze van de loopvloer een belangrijk onderdeel was in de besluitvorming. De MeadowFloor van Proflex biedt een zeer hoog koecomfort doordat een groot deel van het loopoppervlak bestaat uit rubber. De ingebouwde composiet blokjes dragen daarnaast zorg voor de natuurlijke slijtage aan de klauwen.

De vloer heeft bewezen niet glad te worden en draagt bij aan schone koeien en droge klauwen.

Wij danken de familie Vermetten voor het vertrouwen in Proflex en wensen hen veel succes met deze nieuwe stal.