+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Bij familie Stouwe in Rotstergaast is onlangs de MeadowFloor van Proflex gemonteerd. Op de MeadowFloor worden de composietblokjes verbonden met het betongedeelte. In het rubber zijn op die plekken uitsparingen gemaakt. Zo blijven de matten goed liggen en staat de koe afwisselend op rubber en op de composietblokjes. Dit heeft tot gevolg, dat de klauwen op een gezonde manier kunnen slijten. Het rubberprofiel voert de urine snel af via gleuven met een afschot van 6%. Tussen de roosterspleten worden klepjes geplaatst. Doordat de flapjes in een V-vorm naar elkaar staan gericht en van zacht flexibel plastic zijn gemaakt, zakt mest snel door de klepjes in de mestkelder. Vervolgens sluiten de flapjes de kelder weer af en voorkomen zo vervluchtiging van ammoniak. Proflex heeft ook bij de familie Stouwe de gehele montage verzorgt.

Wij bedanken familie Stouwe voor het in Proflex gestelde vertrouwen.