+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

“Wat een fantastische vloer”, waren de eerste woorden die de heer De Jong, van kaasboerderij Jongenhoeve uit Bergambacht, zei toen we vroegen hoe zijn nieuwe vloer in de stal bevalt. De afgelopen weken heeft hij samen met een aantal medewerkers en een aannemer uit de buurt de roosters in zijn oudste stal vervangen door de MeadowFloor van Proflex Betonproducten. Aangezien de melkstal ook in deze stal zit en de te vervangen roosters ook dienen als wachtruimte voor de melkstal, moest het vervangen van de roosters tussen het melken door plaatsvinden. Voordat de roosters de stal in gingen, waren het rubber, de klepjes en de composiet blokjes al gemonteerd vanwege het feit dat er zo weinig tijd is om de roosters te plaatsen. De heer De Jong is super tevreden over de nieuwe vloer, de tochtige koeien zijn allemaal goed te zien op de MeadowFloor, de beloopbaarheid is fantastisch en de mestdoorlaat is ook perfect. Er wordt geschoven met een vaste schuif zonder water met als resultaat dat de vloer zeer goed schoon is.

Wij wensen Familie De Jong veel succes en bedanken hen voor hun vertrouwen in Proflex.