+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Begin februari heeft de maatschap de Graaf uit Bodegraven de nieuwe stal in gebruik genomen. Na jaren touwtrekken met de gemeente is het dan toch gelukt. Een volledig nieuwe stal getekend door Stalbouw.nl en gebouwd door bouwbedrijf Hoes uit Horssen met plaats voor 130 melkkoeien. Maatschap Gerrit, Irma en Adriaan de Graaf heeft in Bodegraven een bedrijf met 33 ha grond en 65 melkkoeien. Een gedeelte van de zelf geproduceerde melk verwerkt de maatschap zelf tot kaas en deze wordt allemaal verkocht in hun eigen boerderijwinkel. Zoon Adriaan werkt op dit moment nog bij een andere boer in Bodegraven maar zal op den duur het bedrijf thuis gaan overnemen.

Omdat boerderijkaas gemaakt wordt van rauwe melk moet er extra gelet worden op hygiëne bij de productie van de melk. Dit was een belangrijk argument om voor de MeadowFloor te kiezen. Deze vloer heeft vanwege de grote mestdoorlaat een positief effect op de hygiëne. Tevens sprak hen de beloopbaarheid ook erg goed aan. Maatschap de Graaf heeft duidelijk gekozen voor een duurzame stal, die het welzijn van de dieren verhoogt. Dit past bij hun visie. Ze laten dit ook graag zien bij de rondleidingen op hun bedrijf.

Wij bedanken familie De Graaf voor het vertrouwen in Proflex Betonproducten.