+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Onlangs heeft Proflex bij de familie Vinke, De Krim de MeadowFloor gemonteerd. In deze stal voor 300 melkkoeien wordt de MeadowFloor gecombineerd met de W5 vloer van HCI beton. Voor deze combinatie is juist gekozen omdat in de ligboxen van deze stal zand gestrooid gaat worden als box vulmiddel. Het is zeker een bekend gegeven dat koeien graag in zand liggen. Maar het is net zo goed bekend dat zand erg veel slijtage geeft in gebruik. Daarom is hier gekozen voor de W5 vloer voor de lange gangen en de MeadowFloor in de doorsteken. Ook in de doorsteken zal meer zand dan normaal terechtkomen maar juist de slijtvastheid van het Kraiburg rubber op de MeadowFloor garandeert een duidelijk langere levensduur dan vergelijkbare emissiearme vloeren. Proflex beton heeft naast de MeadowFloor ook de diepstrooiselboxen, eindligboxwanden en opstortvloeren voor de voergangen geleverd.
We bedanken Familie Vinke voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.