+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

De familie Vrieze uit Winterswijk heeft een nieuwe rundveestal gebouwd. In deze stal is, na een zeer zorgvuldige overweging gekozen voor de MeadowFloor van Proflex Beton. Met name de beloopbaarheid en de mestdoorlaat waren daarbij de doorslaggevende argumenten. Daarbij mag de gunstige prijs natuurlijk ook genoemd worden. De eerste contacten met Johan Vrieze waren in het voorjaar van 2015. Vervolgens heeft de familie Vrieze enkele malen en in verschillende jaargetijden de Meadowfloor in de praktijk bekeken. Zo is er in de zomervakantie van 2015 een bezoek gebracht aan een rundveestal met de MeadowFloor in Oijen. Een jaar later heeft de familie Vrieze deze vloer daar nogmaals bekeken. Vervolgens is ook nog een bezoek gebracht aan het melkveebedrijf van de familie Hermanussen in Beers. Al met al kunnen we spreken over een zeer bewuste keus, waarbij wij de familie Vrieze dan ook bedanken voor het vertrouwen in ons en in de MeadowFloor en hopen dat ook zij er jarenlang plezier van zullen hebben.