+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Het montageteam van Proflex Betonproducten heeft onlangs de Meadowfloor Renovatie gemonteerd bij familie de Groot in De Rips. Het huidige rooster voldeed nog prima, maar deed tekort aan de extra behoefte aan koecomfort.
In de transitieperiode, de overgang van een naar de andere lactatie, krijgt de koe steeds meer aandacht. De Meadowfloor geeft extra comfort in de periode waar de koeien het gevoeligst zijn. Familie de Groot heeft juist daarom gekozen om de roosters te voorzien van rubber en composiet bij de droge koeien en nieuw afgekalfde melkkoeien.
Droge koeien waren in het verleden nog wel eens een achtergestelde groep dieren in de bedrijfsvoering, laat Jos De Groot weten. Een eigen concept voor het realiseren van een probleemloze start van de nieuwe lactatie. 2 groepen dieren op de zelfde vloer, in dezelfde stal, alleen een hek er tussen.
Dit voorkomt stress, een succesvolle start bij beginnende lacterende melkgevende dieren.

Wij bedanken de Familie De Groot voor het vertrouwen in Proflexbeton en wensen hen veel succes met de Meadowfloor.