+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Onlangs heeft het montageteam van Proflex de MeadowFloor gemonteerd bij familie Berends in Lienden.

De ondernemers bouwden een stal direct aan de oude rundveestal. Zij wilden de koeien graag centraal achter de melkstal hebben. In het ontwerp is veel aandacht voor dierenwelzijn en het moet ook veel comfort en licht bieden voor de koeien. Om de koeien snel in de wachtruimte te brengen, heeft familie Berends gekozen voor een opstelling met een wachtruimte tussen de ligboxen. Voorin de oude stal, nabij de uitloop van de melkstal, is de separatieruimte: een groot strohok en een flexibele sepratieruimte met ligboxen. De 1-rijige kant is voor het oudste jongvee en droogvee met een strohok voor de dieren in het einde van de droogstand en voor het afkalven. Belangrijke eis is de blijven de functie van de bestaande stal als een efficiƫnte werkplek met speerpunt diervriendelijkheid gecombineerd met arbeidsgemak.

Wij bedanken familie Berends voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.