+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Op dinsdag 26 juni jl. is door ZLTO weer een Tour de Vloer georganiseerd. Natuurlijk was ook Proflex Betonproducten hier weer vertegenwoordigd. De deelnemers aan deze Tour de Vloer waren onder andere te gast op het melkveebedrijf Vermetten in Gilze, waar de MeadowFloor al sinds eind 2016 in gebruik is. Familie Vermetten heeft voor de MeadowFloor gekozen vanwege de combinatie van rubber en composiet, die ervoor zorgt, dat de vloer een perfecte beloopbaarheid biedt. Daarnaast biedt de MeadowFloor een goede mestdoorlaat en is de vloer emissiearm.
De MeadowFloor heeft ook een renovatieversie. Bestaande roosters kunnen dan blijven liggen en de MeadowFloor kan hier op gemonteerd worden.

Eind augustus en eind september wordt er weer een Tour de Vloer door ZLTO georganiseerd. Natuurlijk is Proflex ook hier weer vertegenwoordigd. Meer informatie kunt u hier lezen.