+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Onlangs heeft de montageploeg van Proflex Betonproducten de MeadowFloor gemonteerd in de nieuwe rundveestal van familie Kool in Stolwijk. De familie Kool in Stolwijk heeft een kaasboerderij. Een gedeelte van de zelf geproduceerde melk wordt door familie Kool verwerkt tot kaas. Omdat boerderij kaas van rauwe melk gemaakt wordt, moet er extra gelet worden op hygiëne bij de productie van de melk. Dit was een belangrijk argument om voor de MeadowFloor te kiezen. De MeadowFloor heeft vanwege de grote mestdoorlaat een positief effect op de hygiëne. Daarnaast is de beloopbaarheid van de MeadowFloor ook erg goed.

Wij wensen familie Kool veel succes met hun nieuwe stal en bedanken hen voor het vertrouwen.

 

[slideshow][/slideshow]