+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

De heer Roest in Hulsel heeft zijn huidige stal aangepast aan het nieuwe aangekondigde provinciale beleid. Een deel van de roostervloer is blijven liggen en deze is opnieuw ingericht met de MeadowFloor Renovatie. Er was echter ook een deel van de huidige roostervloer aan vervanging toe. Geen probleem. Of het nu gaat om nieuwe roosters of om oude roosters, die nog niet versleten zijn. De MeadowFloor heeft in beide gevallen dezelfde uitvoering. In de huidige stal is niets veranderd. 19mm verhoging geeft geen belemmering voor de dieren. De MeadowFloor biedt juist meer comfort en het belangrijkste. De MeadowFloor is goedgekeurd voor de aangescherpte Brabantse eisen.

Wij bedanken de heer Roest voor het vertrouwen in onze MeadowFloor.