+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

In het Gelderse Harreveld is de nieuwbouw van de melkveestal voor de familie Stoltenborg inmiddels door bouwbedrijf Van der Linden uit Mill afgerond. Ook de MeadowFloor is inmiddels gemonteerd. Deze stal gaat plaatsbieden aan 120 melkkoeien.Zeker in combinatie met diepstrooiselboxen is dit een ideale combinatie wat betreft de mestdoorlaat. Daarnaast maakte de beloopbaarheid van de MeadowFloor een zeer goede indruk op de familie Stoltenborg. De koeien zullen gemolken gaan worden met 2 GEA monobox melkrobots. De bestaande stal van de familie Stoltenborg, die gebouwd is in het begin van de jaren 70, zal gebruikt blijven worden voor het jongvee en de droge koeien.

Wij bedanken familie Stoltenborg voor het vertrouwen in de MeadowFloor en wensen hen veel succes.