+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Bouwbedrijf Roossink uit Rekken (Gld.) is bij de familie Makkink in Warnsveld bezig met de uitbreiding van de bestaande stal. Tevens wordt de bovenbouw van het oudste gedeelte van de bestaande ligboxenstal vervangen. Al met al een hele grote verbouwing. Gedurende de hele zomer hebben de koeien bijna geen dak boven hun kop gehad. Gelukkig voor familie Makkink was het een droge warme zomer, zodat de koeien er niet teveel last van hadden. Maar het is een aantal maanden erg behelpen geweest om de koeien gemolken te krijgen. Uiteindelijk zijn ze in september begonnen te melken met de nieuwe Lely melkrobots. Het ziet er al erg goed uit maar er moet nog wel veel gebeuren voordat de rust weer terug keert bij de familie Makkink. Eind 2018 had de familie Makkink al gekozen voor de MeadowFloor vanwege de zeer goede beloopbaarheid en de mestdoorlaat. Wij wensen de familie Makkink veel succes met hun nieuwe stal en bedanken hen voor het vertrouwen in de MeadowFloor.