+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Onlangs is de MeadowFloor geïnstalleerd bij de familie van Nunen in Diessen op de plek, waar vroeger de oude melkstal heeft gestaan. De oude stal ondergaat door deze aanpassing een complete metamorfose. De droge koeien en het drachtig jongvee staan nu ook op de MeadowFloor. In het verleden zijn hier al ooit de roosters vervangen. Deze roosters zijn zeker nog niet versleten en hebben nu een nieuw jasje gekregen.  De MeadowFloor is deels gemonteerd op nieuwe roosters en deels over bestaande oudere roosters. Na de uiteindelijke installatie is de vloer nu overal hetzelfde. De vloer wordt geschoven met een mestrobot.

Met deze aanpassing in de bestaande stal en in afwachting van de strenge eisen die de komende jaren door Brabant worden opgesteld, is de familie van Nunen nu voorlopig klaar.

Wij wensen familie van Nunen veel succes met de ingebruikname van de MeadowFloor.