+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

In 2010 heeft VOF Timmermans een stal door bouwbedrijf Exel uit Lemele laten bouwen voor 140 melkkoeien. De koeien werden gemolken door 2 Lely melkrobots. Nu, 9 jaar later, was deze stal geheel vol en wilden ze graag een volgende stap zetten. VOF Timmermans heeft nu de bestaande stal, waarin nog gewone roosters liggen, ook geheel emissiearm laten maken. Daardoor kunnen ze de huidige investering weer onder de Maatlat brengen.

Wat deze stal bijzonder maakt, is dat nu de 3 Lely robots in een kassa-opstelling zijn geplaatst. Proflex heeft in deze stal 245 m2 MeadowFloor nieuwbouw geleverd en 655 m2 bestaande roosters emissiearm gemaakt met de MeadowFloor renovatie. Dat de keuze op de MeadowFloor is gevallen, komt vooral doordat Proflex bestaande roosters, in dit geval van 2010, emissiearm kan maken, zonder dat daarvoor roosters vervangen hoeven te worden.

Wij wensen familie Timmermans veel succes met de MeadowFloor en bedanken hen voor het vertrouwen in Proflex.