+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Aan de Schuwacht in Lekkerkerk heeft de familie De Vries in zeer korte tijd een nieuwe ligboxenstal gebouwd voor 80 melkkoeien. De koeien van familie De Vries stonden nog altijd in de aanbindstal, die al langere tijd toe was aan vervanging. Vanwege de aankoop van een tweede locatie is vervanging van de oude stal wat naar achteren geschoven. Dit jaar is toch besloten om met ondersteuning van Van Herk Betonbouw een nieuwe stal te bouwen. Maar het grootste gedeelte van de nieuwe stal heeft de familie De Vries zelf gedaan. In deze stal hebben zij gekozen voor de MeadowFloor vanwege de mestdoorlaat en de beloopbaarheid. Zij hadden vooraf al veel vloeren gezien in de praktijk. Van Herk Betonbouw heeft de laatste jaren al veel stallen met de MeadowFloor gerealiseerd.

Wij wensen familie De Vries veel succes met hun nieuwe stal.