+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Familie Klas in Haren, Duitsland heeft afgelopen jaar een nieuwe stal voor hun melkkoeien gebouwd. Proflex had 4 jaar geleden al contact met de heer Bernd Klas. Bij een excursie met Duitse boeren in Friesland heeft hij de MeadowFloor voor het eerst gezien. Toen was de MeadowFloor nog niet erkend in Duitsland, Intussen is de MeadowFloor in Duitsland erkend en wordt deze al op meerdere plekken toegepast. Ook bij deze stal heeft het erg lang geduurd voordat alle vergunningen geregeld waren. Afgelopen voorjaar was het zover en is de bouw begonnen. Familie Klas heeft vooral voor de MeadowFloor gekozen vanwege de beloopbaarheid en de mestdoorlaat. Familie Klas heeft een prachtige stal gebouwd en wij hopen, dat zij nog erg lang veel plezier van de stal zullen hebben en ook dat deze stal meerdere boeren zal aansporen om de MeadowFloor toe te passen.