+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Familie Ulen uit Asten heeft onlangs de MeadowFloor in gebruik genomen op het melkveebedrijf. Reden voor deze aanpassingen is om alvast ervaring op te doen met emissiearme systemen, die de komende jaren toegepast moeten worden in verband met de Brabantse wetgeving op hun bedrijf. Het bedrijf van de Familie Ulen is door de jaren heen ontwikkeld en doorgegroeid tot middelgrote omvang. Juist de verschillende uitvoering van stallen maakt het moeilijker om het bedrijf voor de Brabantse regelgeving toekomst klaar te maken. In iedere stal zal er een passende oplossing gezocht moeten worden om hier aan te kunnen voldoen.
Proflex Beton heeft de eerste aanzet gemaakt in de wachtruimte achter de melkstal door deze uit te voeren met de MeadowFloor. Veel koe-verkeer vraagt extra aandacht. Goed comfort en een goede doorlaat zorgen voor welzijn voor de dieren. Uiteindelijk geeft dit arbeid plezier voor het personeel en de ondernemer.
Wij bedanken familie Ulen voor het vertrouwen en wensen hen veel succes.