+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Bouwbedrijf Boonzaaijer & den Hertog heeft voor de familie Dijkhof uit Klarenbeek de afgelopen maanden de uitbreiding van de ligboxenstal gebouwd. De huidige stal was te klein geworden nadat met een veehouder uit de buurt een samenwerking is aangegaan. Op dit moment wordt nog op 2 locaties gemolken, maar als de uitbreiding klaar is, zullen alle koeien op de locatie aan de Iemschoten in
Klarenbeek gemolken worden. Omdat de uitbreiding geheel voorzien is van diepstrooiselboxen was voor de familie Dijkhof de mestdoorlaat het doorslaggevende argument om voor de MeadowFloor te kiezen. Als in de toekomst de roosters in de huidige bestaande stal ook emissiearm gemaakt zouden moeten worden, heeft de familie Dijkhof weer in de gehele stal dezelfde vloer als er gekozen wordt voor de MeadowFloor Renovatie.
Wij wensen de familie Dijkhof veel succes met de MeadowFloor.