+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

De familie Pulles in Oud-Heusden heeft onlangs de nieuwe melkveestal in gebruik genomen. Deze melkveestal is uitgevoerd met MeadowFloor. De keuze voor deze vloer is al jaren geleden gemaakt. De huidige stallen zijn reeds uitgevoerd met MeadowFloor. Juist de motivatie voor extra comfort door rubber toe te passen op de roosters, geeft dat de koeien op een tapijtje lopen. Bart Pulles geeft aan: “we willen het maximale uit onze koeien halen maar ook zeker het maximale uit de stal. Dit mag echter niet ten koste gaan van de diergezondheid. Aan onze eisen heeft de MeadowFloor perfect voldaan.”
Door een gestaagde groei van de veestapel van de laatste jaren was er behoefte aan meer ruimte. Gelukkig heeft de groei positief meegewerkt aan het realiseren van de nieuwe plannen.

De stal is inmiddels enkele maanden in gebruik. Veel licht en lucht maakt dat de stal fris aanvoelt en geeft een gezonde omgeving voor mens en dier.
We wensen de familie Pulles veel succes met deze nieuwe melkveestal.