+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Familie Loeffen uit Schaijk heeft recentelijk de MeadowFloor in gebruik genomen. Doordat de MeadowFloor bestaat uit 2 cm rubber in combinatie met composiet is het de praktische manier om de roosters zonder bouwkundig ingrijpen aan te passen aan de nieuwe eisen, die de overheid opstelt. De keuze om juist voor de MeadowFloor te kiezen, is mede doordat familie Loeffen overtuigd is van rubber. Op het bedrijf heeft men al ervaring met rubber en om in een nieuwe stal vloeren te verwijderen, die nog goed zijn, heeft niet de voorkeur. De MeadowFloor is praktisch op alle roosters typen betonnen vloeren toepasbaar. Balkbreedte en lengtes rubber worden aangepast en op maat geleverd.

De montage wordt door het team van Proflex zelf uitgevoerd. We hebben eigen vakkundige mensen, die dagelijks voor ons onderweg zijn om de MeadowFloor over uw roosters te monteren.

Wij wensen familie Loeffen veel succes met de ingebruikname van de MeadowFloor.