+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Melkveebedrijf Kusters uit Oploo heeft recentelijk de MeadowFloor laten installeren in de bestaande melkveestal. Het dierwelzijn speelt een grote rol in de bedrijfsvoering van Melkveebedrijf Kusters. De wens om rubber op de roosters te monteren om de koeien extra comfort te geven, speelde al jaren. We eisen steeds meer van onze dieren. Langere levensduur en hogere producties zijn de kernwaarden. De heer Kusters is naast zijn werkzaamheden in het melkveebedrijf, ook werkzaam als klauwverzorger. In de praktijk komt hij dan ook veel tegen. Klauwgezondheid is essentieel. Geef de juiste verzorging aan je dieren en je krijgt er een vitale melkveestapel voor terug.

Om ook in de toekomst aan de opkomende regelgeving en strengere eisen te voldoen was dit doorslaggevend om juist nu te investeren in de vloer en op het gebied van dierwelzijn is rubber een perfecte investering.

Wij wensen familie Kusters veel succes met de ingebruikname van de MeadowFloor.