+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com

Dit bericht is ook leesbaar in: Deutsch (Duits)

Deze week hebben we een stal bezocht in het Duitse Nordhorn. Deze stal is nu reeds 4 maanden in gebruik. In deze stal, voor 130 melkkoeien, is een bestaande dichte betonnen vloer eruit gehaald en hiervoor is de MeadowFloor-CL teruggelegd. De ombouw is in 4 fases gerealiseerd zodat de koeien op stal konden blijven staan tijdens de verbouwing.

De MeadowFloor-CL is een dichte vloer, welke urine snel afvoert naar de langs-gleuven. Hierdoor wordt ammoniak gereduceerd. Een JOZ vingerschuif verwijdert de mest om de 90 minuten. De koeien lopen fantastisch op de dichte vloer, welke voor 80% uit rubber bestaat. De combinatie van ammoniak verlagen, en dierwelzijn verhogen zorgt voor een beter resultaat voor de melkkoeien.
De veehouder is dan ook super tevreden met zijn nieuwe vloer!