+31 (0)485 454 712 info@proflexbeton.com
In de maanden maart en april hebben we weer meerdere projecten afgerond, waaronder twee bijzondere projecten met de MeadowFloor.

Op een melkveebedrijf in Zuurdijk, gelegen in de provincie Groningen, hebben we renovatieroosters geleverd voor de bestaande stal uit 1998. Deze roosters zijn gemonteerd met het MeadowFloor rubber. Hoewel er geen specifieke eisen waren met betrekking tot emissiebeperking, heeft deze veehouder toch gekozen voor de MeadowFloor. Hierdoor kunnen de droge koeien en de groep verse koeien volop profiteren van de uitstekende loopeigenschappen, zachte vloer met veel grip en goede mestdoorlaat. Met deze keuze plaatst de veehouder het dierwelzijn op de eerste plaats.

Ook op het bedrijf van de maatschap Mirjam en John Dekker-Boonstra in het Noord-Hollandse Schellinkhout zijn voor-gemonteerde MeadowFloor renovatie roosters geleverd. Bij de maatschap Dekker-Boonstra staat dierwelzijn en koe comfort op de eerste plaats, en ondanks de beperkingen van de bestaande stal hebben zij deze weer optimaal verbouwd tot een nieuw ingerichte en gerenoveerde transitie stal. John Boonstra zal bij velen al bekend zijn als rundveepedicure en het advies, trainingen, clinics en lezingen over klauwmanagement via zijn bedrijf Klauwinzicht (www.klauwinzicht.nl). John en Mirjam hadden geen twijfel om in deze gerenoveerde transitie stal de MeadowFloor weer toe te passen. Op dit bedrijf wordt namelijk al sinds 2019 gewerkt met de MeadowFloor in hun nieuwgebouwde melkveestal. Proflex heeft voor de transitiestal de voor-gemonteerde MeadowFloor renovatieroosters geleverd.